11 Ocak 2010 Pazartesi

Bir önceki posttan sonra bu posta bakınızzzzz...

O gün davetlilerimiz arasında Rima 'da vardı ve bir gün önce doğumgünüydü 4 Aralık. Rima'da 3 yaşına girdi. Pastayı birde o üfff ledi :)
Yeni bir arkadaşlık doğuyor. Ezeliko&Rima
Doğumgünü masamızdan bir bölüm ...Balonlar için Müge teyzemize sonsuuzz teşekkürrrlerrrr veEzel'in Enver eniştesine ...Misafirlerimize lavanta keselerimiz ,bıdıklara kuklalı kalem ,rapunsel kurabiyeleriii,Serpil çikolatalarııı hediye edildi.
Şahhanee fotoğraf Şeblem Teyzesinden her bakışta gözlerim doluyor ...(flulaştırdım)
Ezel'in manevi annanesi Meral'ciyimin doğumgünü ise 5 Aralık :)

veee Ezeliko & Babba sı 8 Aralık Salı 37 yaşında dedim ya doğumgünü cümbüşü yaşandı bu aralar
Hoşçakalııınnnn....

6 yorum:

  1. :))
    Çok güzel bir doğum günüydü ...Çok keyifliydi çok lezzetliydi ve Ezeliko dünya tatlısı anneside dünya güzeliydi...Duygucugum pc basına pek sık oturamaz oldugum için gec farkettım kusura bakma nolur haber ettiğin için teşekkür ederim:D
    Öpüyoruuum anne kız ikinizide:)

    YanıtlaSil
  2. bizde sizi öpüyorus.kolaylıklar diliyorum işlerinde...

    YanıtlaSil
  3. Masallah cok tatli gozukuyolarya, bayildim : ) Allah guzel omurler nasip etsin. Cok eglenceli gectigi belli dogumgununun nice yillara!

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim hülya.Yorum almak da ayrı bir zevk hep derler ya tiyatrocular bizim ödülümüz alkışlar diye blogcuların ki de yorumlar ve yorum geldiğini görünce altın bulmuşa dönüyor insan :)))

    YanıtlaSil
  5. Aaaa bende öylesine baktım bloguna adı değişmişş meğer..

    YanıtlaSil
  6. blogun temasında problem vardı değiştirmek zorunda kaldım.Böyleside güzel oldu ama dii mi :) ayrıca ziyaret ettiğin için teşekkür ederim

    YanıtlaSil