25 Aralık 2009 Cuma

ezel için bişiler (teyzelere sevgilerle)

Bu puzzle ı birkaç ay önce yapmıştım.Ezel parçaladığı için bugün yeniden yaptım.Büyük parçalara böldüm.Fotoğraflara bakmaya bayılıyor.O yüzden bir fotoğrafını büyütüp mukavvaya yapıştırdım .Bu çalışmanın da kaderi kıvrılıp ezelin dişlerini kaşımak olacak :)
Bitmiş hali...


Bu kitap çalışması fikri ''asyaselda''dan alındı .Kendimizden de birşeyler kattık kapak fotoğrafı olarak Ezel'in tombik hallerinden birini buldum ,üzerlerini kapladım.Ezel'in el yapımı ilk kitabı hazır
Evde bulunan anne -bebek dergilerinden resim ve fotoğraflar kestik.
İşte sonuç ..Yapım aşamasında sayfalar kıvrıldıııı ve dişler kaşındı bir güzel.Birazda olsa ilgilendi bakalım sonu ne olacak.
Bu arada doğumgününün üzerinde 3 hafta geçti ve teyzeleriyle görüşemedi hala Ezel .Buradan kocaman öpücükler yolluyoruz.İsim verelim mi? vermeyelim :)))

3 yorum:

  1. ezel gittikce guzel ve tatli bir kiz oluyor masallah:)))) ayrica kitabida cok gusellll ....

    YanıtlaSil
  2. :)karslıyım dedin beni can evimden vurdun:)çok sevindim her nekadar gitmesen de görmesende yinede oranın kokusu burnuma geldi senin yorumunu okuyunca..
    bu arada bloğun çok hoş yaratıcı fikirlerle dolu:)fikir için isim vermende ayrı bir incelik sevgiler ezelin annesi:)

    YanıtlaSil
  3. Bende yorumunu henüz ferkettim.Afedersin yayınlamakta geciktim o yüzden.Güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim...

    YanıtlaSil