20 Aralık 2009 Pazar

Sizlerede oldu mu?


Yorum yazıyordum post yapmaya karar verdim....

Sizlere de oldu mu? Eskiden de çocukları ,hayvanları ve onların yavrularını severdim,film izlerken duygusal sahnelerde gözlerim şişene kadar ağlardım.Çok sevdiğim bir arkadaşım Ezel'e hamileyken bana şöyle söyledi doğurduktan sonra herşey bambaşka olucak ,film izleyemiceksin,öğrencilerine daha farklı bakıp toleranslı olucaksın ve kendi çocuğunmuş gibi ilgileneceksin ve daha başka bir çok şey...Gerçekten de söylediği gibi oldu hemde fazlası.
Herhangi bir canlının yavrusuna bakarken bile aklıma Ezel geliyor burnumun ucu sızlıyor.Bazen anneme bırakıp hastaneye gittiğimde ağlayan çocuk gördüğümde sanki Ezel ağlıyormuş gibi alıp kucağıma sakinleştiresim geliyor.Anne çocuk konulu dizi ,program yada film seyrettiğimde ya izleyemiyorum yada ağlamaktan içim dışıma çıkıyor.(mesela ;August Rush-mutlaka izleyin)
Çok uzun oldu biliyorum ama şimdi nerden aklına geldi derseniz Nehir'in fotoğraflarını görünce çok sevdim onu da işte bu yüzden...;)

4 yorum:

  1. çoook teşekkür ederim bu güzel yorum ve sevgi dolu sözlerin için, gurur duydum kızım adına:) ayrıca rica ederim hiçte uzun olmadı. çok doğru ve güzel bi şey yazmışsın.. en çok katıldığım noktada artık her canlının yavrusu bana nehir i hatırlatıyor gerçekten:))
    tekrar teşekkürler çok sevindim seni ve tabi ki ezel'i tanıdığımızaa...
    daha fazla fotolarla görmek üzere sizi:))
    kocaman sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bende işe giderken, gelirken gördüğüm her çocuk burnumun ucunu sızlatabiliyor.

    YanıtlaSil
  3. Bende işe gidip gelirken, büyükannelere bırakılan çocuklar burnumu sızlatıyor.

    YanıtlaSil
  4. Bazen Rimasız olduğumda ve anne diyen bir cocuk duydugumda dönup direk ona bakıyorum heryerden onun sesi geliyor sankı yada her cocuk benim çocuğum sanki:)

    YanıtlaSil